علت لقی ایمپلنت دندان+ علایم آن
آیا احساس میکنید که ایمپلنت شما لق شده؟ و نمیدونید در این مواقع باید چیکار انجام بدید؟ امروزه ایمپلنت دندان بهترین روش جایگزینی دندان است. زیرا ظاهر کاملا طبیعی و مزایای این روش بسیار زباد است. و نسبت به سایر روشها عمر طولانیتری دارد. اما مثل دندانهای طبیعی امکان لق شدن وجود دارد.
شل شدن ایمپلنت دندان ممکن است به دلایل متفاوت باشد.
و ممکن است ربطی به روند کاشت نداشته باشد.
در این مواقع با انجام چند راهکار از بروز اتفاقات بدتر جلوگیری کنید.
ایمپلنت دندان سالم در دهان ثابت است، زیرا درون استخوان فک قرار میگیرد. و اصلا تکان نمیخورد. و پایه به استخوان فک پیوند میخورد و محکم در جای اصلی خود نگه داشته میشود. این مشکل اکثرا میتواند به دلیل پروتزی باشد که به واسطه اباتمنت به پایه ایمپلنت متصل شده یا ناشی از ضربه یا جویدن باشد.
نشانههای لقی ایمپلنت دندان:
لقی ایمپلنت چه در همان لحظه چه در دراز مدت نشانه های زیر را دارد:
جویدن سختتر میشود
التهاب و متورم شدن لثه اطراف محل ایمپلنت
تحلیل غیرعادی لثه
لق بودن و تکان خوردن ایمپلنت
احساس درد
در صورت بروز هر کدام از موارد بالا سریعا به پزشک مراجعه کنید که متخصص تشخیص دهد که آیا ایمپلنت واقعا لق شده یا خیر. حتی در صورت بروز تمام موارد بالا امکان دارد که مشکل دیگری باشد و
در صورت توجه نکردن ممکن بروز مشکلات دیگری مانند شل شدن بیش از حد از دست رفتن استخوان مواجه شوید.
موقع لق شدن ایمپلنت چیکار باید انجام بدیم؟
از دست زدن و ور رفتن با دندان لق شده جلوگیری کنید. تا حد امکان با ان طرف غذا جویده نشود. و مسواک نزنید. و در سریع ترین زمان به دندانپزشک مراجعه کنید زیرا درمان خانگی نداردو متخصص باید تشخیص لق شدن و درمان مناسب را بدهد.
دندانپزشک باید ناحیه آسیب دیده را معاینه کند. و مشکل را تشخیص میدهد. مراحل درمانی با برداشتن تاج مصنوعی. و تمیز کردن ناحیه شروع میشود. سپس عکس نیاز به عکس رادیوگرافی است. اگر مشکل تاج دندان باشد با جایگزینی. مشکل شما برطرف میشود. در صورت تحلیل استخوان نیاز به برداشتن ایمپلنت است.
کلام آخر:
کاشت ایمپلنت دندان نیاز به مراقبت و رعایت بهداشت دارد. و مشکلات حاصل از آن ممکن است. حتی بعد از مدت طولانی ظاهر شود. مراقبت و نگهداری مستمر از لق شدن ایمپلنت و مشکلات دیکر آن جلوگیری خواهد کرد.
اگر یکی از ایمپلنتها شل شده باشد بهتر است. در اولین مرحله با دندانپزشک خود مراجعه کنید. تا بهترین روش درمانی برای شما انجام گردد.