ایمپلنت دیجیتال از جدیدترین روشهای درمان ایمپلنت است. در این روش از به روزترین و پیشرفتهترین فناوری دیجبتال در مراحل مختلف ایمپلنت استفاده میشود. به طورکلی با پیشرفت علم و پشرفتهتر شدن تجهیزات درمان نیز راحتتر و سریعتر انجام میشود.
اسکنر داخل دهانی به جای قالبگیری با خمیر دندانپزشکی:
ممکن شما تجریه گذاشتن دندان با خمیر قالبگیری را داشته باشد. در این روش ممکن مجبور باشید برای مدتی دهان خود را باز نگه دارید و خمیر حجیم و سنگین رو در دهان خود تحمل کنید. علاوه بر حجم سنگین که ممکن است داشته باشه در بعضی افراد ممکن بوی زننده ای هم ایجاد کنه. مزایا این روش: مشکلات خمیر و قالبگیریهای قدیمی را ندارد. توسط اسکنر داخلی دهانی اسکن انجام میشود و فایل اماده شده بالافاصله به پروتزکار برای ساخت قطعات پروتز ارسال میشود.
عکس برداری دیجیتال:
در این روش احتیاج به قراردادن دوربین داخل دهان بیمار نیست. و از دوربینهای دیجیتال استفاده میشود. اما این روش در همه شرایط قابل استقاده نیست. تکنولوژی دیگه دوربین داخل دهانی است. دارای یک لامپ است و عکسبرداری راحتتر میشود. و میتوان تصویر با رزولوشن بالا از داخل دهان دید.
مدل سازی سه بعدی کامیپوتری:
برای عمل جراحی کاشت ایمپلنت میتوان از روش دیجیتال بکار برد. در این روش به کمک مدل سه بعدی میتوان وضعیت دندانها٬ عصب و محل کاشت ایمپلنت رو مشخص کرد. یک دید دقیق جراحی میدهد که به بافتها و اعصاب اطراف آسیب وارد نشود. و جراحی با سرعت و دقت بالا انجام شود.
کد کدکم چیست؟
به معنی طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر هست. کدکم مخفف computer-assisted design computer-aided manufacturin است. به کمک کدکم به جای قالبگیری برای ساخت پروتز دندان میتوان استفاده کرد. استفاده از کدکم و قالبگیری دیجیتال ظرافت٬ دقت و سرعت و کارایی کاشت ایمپلنت رو بالا میبرد.
تفاوت ایمپلنت معمولی و ایمپلنت دیجیتال: در دقت٬ سرعت بالای روش دیجیتال و میزان تهاجمی بودن کمتر آن و نتایج ظاهری بهتر و زمان بهبودی کمتر نام برد.